Kenapa milih Wild Land?

  • head_banner
  • head_banner
  • head_banner

Wild Land nggawe kemah ing darat luwih gampang!

Wiwit diluncurake "Atap Otomatis Kontrol Jarak Jauh Nirkabel Pertama ing DuniaNdhuwurKémah" fokus kita wis ngrampungake titik nyeri konsumen kanthi desain asli, sing wis diukir ing gen Wild Land, Kanthi nyedhiyakake peralatan ruangan.kanthi lengkapnyenengakepengalaman, Saben pecandu ruangan bisa kanthi seneng urip camping kualitas dhuwur, kang pasukan nyopir kanggo kemajuan terus Wild Land lan alesan ngapa akeh konsumen milih Wild Land.

Wiwit saiki, bebarengan karoTanah Liar, enjoy kabungahan murni saka camping!

2
3
4
1

R&D

Nguber paling apik kanggo pengalaman lan kinerja produkwisdigawe produk klasik sing wong ora bisa part karo.Saka pump online cilik kanggo pigura wutuh, kain, kabeh duwe ID Wild Land kang, struktur, bahan lan departemen liyanesusahmakarya bebarengan kanggo independen pembangunan lan usaha kanggo sampurna.
Ing wektu sing padha, Wild Land wis nggawe kemitraan strategis jangka panjang karo akeh produsen komponen lan chip sing kondhang.Makarya bebarengan, isi saben produk karo kaendahan migunani.

aboutus-ing_12
aboutus-ing_14
aboutus-ing_22
aboutus-ing_24

Emphasis ing care humanistik nuntun R & D, lan lair saka kategori anyar OLL (Outdoor Leisure Lighting) nggantosi pikiran jero saka konsep camping ing Wild Land.Kemampuan adaptasi multi-pemandangan kanggo camping ngluwihi tuntunan kaendahan urip kanggo saben aspek urip, lan liwat nggunakake teknologi audio unik, nggawe swasana ati free sing ngluwihi watesan spasial, ditambah dening macem-macem skenario Mode pangembangan piranti lunak ngidini pangguna kanggo seneng. atingkat dhuwurpengalaman urip bebarengan harmonis karo lingkungan

aboutus-ing_32
aboutus-ing_34

Kontrol kualitas

Saka tuku bahan mentah nganti produk rampung, saben proses manufaktur produk merek Wild Land nggunakake proses produksi standar modern, lan kontrol kualitas sing ketat ditindakake dening tim profesional.Kémah atap kudu ngliwati pirang-pirang tes sadurunge diidini dikirim menyang konsumen.

aboutus-ing_09

Tes

Wild Land nduweni sistem tes lengkap sing nyerep saben detail produk sing kalebu bahan alus, bahan keras, tes produk rampung, lsp. Sadurunge saben produkldiluncurake menyang pasar, kudu ngalami proses tes sing ketat lan lengkap, kalebu tes angin, tes udan, tes geter, tes kahanan dalan, tes swara, tes suhu dhuwur lan rendah, tes pengalaman, lsp, kanggo njamin kinerja produk sing dipercaya.

aboutus-ing_52
aboutus-ing_54
aboutus-ing_86
aboutus-ing_88
babaganus-ing_90

Bahan

Kanggo pisanan ingtarub ndhuwurlapangan, Wild Land adopts poto-dikembangaké kain teknologi paten (WL-tech), kang nduweni ciri banget breathability dhuwur lan permeabilitas Kelembapan dhuwur, èfèktif nyegah kondensasi, nggawe camping overland luwih free.

aboutus-ing_44

Inovasi

Sawise diluncurake "Atap Otomatis Kontrol Jarak Jauh Nirkabel Pertama ing DuniaNdhuwurTarub", Wild Land sepisan maneh nyuwil liwat bayangan lan nggawe "First Built-in Air Pump lnflatable Roof Tent". Katresnan kanggo urip njaba drive Wild Land terus maju. Kene, sampeyan bisa tansah cepet nemu pengalaman.watesteknologi ing lapangan peralatan ruangan.

aboutus-ing_67

Sawise Sales

Wild Land nyedhiyakake dhukungan teknis sing tliti lan wicaksana lan layanan sawise adol kanggo produk sing didol, sing nggawe keraguan saben pelanggan bisa dirampungake kanthi sampurna