Naha milih Wild Land?

  • head_spanduk
  • head_spanduk
  • head_spanduk

Wild Land ngagampangkeun kémping darat!

Kusabab peluncuran "Roof Otomatis Kontrol Jauh Nirkabel Pertama di DunyaPuncakTenda" fokus kami geus on ngarengsekeun titik nyeri konsumen kalawan desain aslina urang, nu geus engraved dina gén Wild Land, Ku nyadiakeun parabot outdoor.kalawan pinuhpikaresepeunpangalaman, Unggal enthusiast outdoor pinuh bisa ngarasakeun hirup kémping kualitas luhur, nu gaya nyetir pikeun kamajuan kontinyu tina Wild Land jeung alesan naha loba pamakéna milih Wild Land.

Ti ayeuna, babarengan jeungTanah Liar, enjoy kabagjaan purest kémping!

2
3
4
1

Urang Sunda & D

The ngungudag pamungkas pikeun pangalaman produk jeung kinerjageusnyiptakeun produk klasik anu teu tiasa dipisahkeun ku jalma.Ti pompa hawa leutik ka sakabeh pigura, lawon, sadayana gaduh ID Wild Land urang, struktur, bahan jeung departemén séjénteuasgawé bareng pikeun ngembangkeun mandiri sarta narékahan pikeun kasampurnaan.
Dina waktos anu sami, Wild Land parantos ngadegkeun kerjasama strategis jangka panjang sareng seueur produsén komponén sareng chip anu terkenal.Gawe bareng, eusian unggal produk ku kaéndahan utiliti.

ngeunaanus-ing_12
ngeunaanus-ing_14
ngeunaanus-ing_22
ngeunaanus-ing_24

Tekenan kana perawatan humanistik nungtun R & D, sarta lahirna kategori anyar OLL (Layanan luang outdoor) ngagambarkeun pamikiran profound konsep kémping di Wild Land.Multi-adegan adaptability mun kémping manjangan hidayah kaéndahan kahirupan ka unggal aspék kahirupan, sarta ngaliwatan pamakéan téknologi audio unik, nyiptakeun wanda bébas nu transcends watesan spasial, supplemented ku sagala rupa skenario Mode ngembangkeun software ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarasakeun. atingkat luhurpangalaman hirup babarengan harmonis jeung lingkungan

aboutus-ing_32
aboutus-ing_34

Kontrol kualitas

Ti meuli bahan baku pikeun produk rengse, unggal prosés manufaktur produk brand Wild Land adopts prosés produksi baku modern, sarta kadali kualitas ketat dilumangsungkeun ku tim profésional.Tenda hateup kedah lulus sababaraha tés sateuacan diidinan dikirimkeun ka konsumén.

ngeunaanus-ing_09

Tés

Wild Land gaduh sistem uji lengkep anu nyerep unggal detil produk anu nyertakeun bahan lemes, bahan keras, uji produk réngsé, jsb.ldiluncurkeun ka pasar, éta kedah ngalaman prosés uji anu ketat sareng lengkep, kalebet uji angin, uji hujan, uji geter, uji kaayaan jalan, uji bising, uji suhu luhur sareng rendah, uji pangalaman, jsb, pikeun mastikeun kinerja produk anu dipercaya.

aboutus-ing_52
aboutus-ing_54
ngeunaanus-ing_86
ngeunaanus-ing_88
ngeunaanus-ing_90

Bahan

Pikeun kahiji kalina dinahateup luhur tendasawah, Wild Land adopts diri dimekarkeun lawon téhnologi dipaténkeun (WL-tech), nu boga ciri alus teuing tina breathability tinggi na perméabilitas Uap tinggi, éféktif nyegah kondensasi, sahingga kémping overland leuwih bébas.

ngeunaanus-ing_44

Inovasi

Saatos peluncuran "Hateup Otomatis Kontrol Jauh Nirkabel Pertama di DunyaPuncakTenda", Wild Land sakali deui peupeus ngaliwatan imajinasi sarta nyiptakeun "Kahiji Diwangun-di Pompa Air lnflatable hateup Tenda". Kacinta pikeun kahirupan outdoor drive Wild Land neruskeun pindah ka hareup. Di dieu, anjeun salawasna bisa gancang ngalamanwatestéhnologi dina widang parabot outdoor.

aboutus-ing_67

Saatos Penjualan

Wild Land nyayogikeun dukungan téknis anu cermat sareng wijaksana sareng jasa saatos-jualan pikeun produk anu dijual, anu ngajantenkeun mamang unggal palanggan bakal direngsekeun sacara sampurna.