FAQs

  • head_spanduk
  • head_spanduk
  • head_spanduk

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Kami pabrik .We warmly ngabagéakeun anjeun pabrik urang pikeun ngadatangan tur gawé babarengan.

Q2: Kumaha carana masang hateup luhur tenda?

A: Masang video sareng manual pangguna bakal dikirim ka anjeun, layanan palanggan online ogé sayogi.Tenda hateup kami cocog pikeun kalolobaan SUV, MPV, trailer sareng rak hateup.

Q3: Dupi abdi tiasa meunang hiji sampel pikeun mariksa kualitas?

A: Henteu masalah.Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun sampel mariksa kualitas produk.

Q4: Naon istilah pangiriman anjeun?

A: FOB, EXW, Ieu bisa jadi badami ku genah Anjeun.

Q5: Dupi hardware pikeun ningkatna tenda kaasup?

A: Enya.Kit pamasangan biasana aya dina saku payuneun tenda sareng alat alat.

Q6: Dupi aya panginget husus ngeunaan precautions pikeun tetep sapeuting dina tenda hateup?

A: Tenda hateupna didamel tina bahan anu disegel, kedap cai sareng henteu ambekan.Disarankeun yén sahenteuna hiji jandela dijaga sawaréh kabuka pikeun mastikeun ventilasi anu nyukupan pikeun pangeusina, sareng ngirangan kondensasi.

Q7: Kumaha carana abdi kedah ngabersihan / ngubaran awak tenda urang?

A: Pikeun lawon awak, lolobana tenda dijieun tina lawon sintétik jadi pastikeun ngagunakeun cleaner / perlakuan waterproof dirancang pikeun jenis lawon.Kami ngarékoméndasikeun pikeun ngabersihan sareng ngarawat tenda anjeun sahenteuna sakali sataun.

Ogé, pastikeun pikeun ngabersihan kaluar salah sahiji komponén fabricated maké sikat lemes jeung / atawa compressor hawa.

Q8: Kumaha carana abdi kedah nyimpen rooftop tenda jangka panjang?

A: Aya sababaraha cara anu disarankeun pikeun nyimpen tenda anjeun, tapi pastikeun tenda parantos garing.

Upami anjeun kedah nutup tenda anjeun baseuh nalika anjeun kaluar tina kemah, sok buka teras tegalan langsung saatos uih ka bumi.Kapang jeung mildew bisa ngabentuk lamun ditinggalkeun pikeun loba teuing poé.

Nalika miceun tenda anjeun sok kéngingkeun jalma sanés pikeun ngabantosan anjeun.Ieu bakal ngabantosan anjeun tina tatu sareng kamungkinan ngarusak kendaraan anjeun.Upami anjeun kedah ngahapus tenda nyalira, sistem kerekan tina sababaraha jinis disarankeun.Aya sababaraha sistem kerekan kayak anu tiasa dianggo pikeun ieu.

Lamun kudu nyokot tenda off jeung nyimpen eta di garasi Anjeun, pastikeun Anjeun pernah nyetel tenda handap dina semén nu bisa ngaruksak panutup PVC exterior.Salawasna nganggo pad busa pikeun nyetél tenda dina, na enya, éta oke pikeun nyetél paling model di sisi maranéhna.

Hiji hal anu teu dipikirkeun ku jalma, nyaéta ngabungkus tenda dina terpal pikeun nyegah tikusruk ngarusak lawon.Rekomendasi anu pangsaéna nyaéta ngabungkus tenda dina bungkus manteng pikeun ngajagi lawon tina kalembaban, lebu, sareng critters.

Rék gawé bareng jeung urang?