Pyetjet e shpeshta

  • koka_banderolë
  • koka_banderolë
  • koka_banderolë

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Q1: A jeni një fabrikë apo një kompani tregtare?

A: Ne jemi fabrika. Ne ju mirëpresim ngrohtësisht në fabrikën tonë për vizitë dhe bashkëpunim.

Q2: Si të instaloni çadrën e çatisë?

Përgjigje: Videoja e instalimit dhe manuali i përdoruesit do t'ju dërgohen, shërbimi i klientit në linjë është gjithashtu i disponueshëm.Çadra jonë e çatisë është e përshtatshme për shumicën e SUV, MPV, rimorkio me raft çati.

Q3: A mund të marr një mostër për kontrollin e cilësisë?

A: Nuk është problem.Mund të na kontaktoni për mostra për të kontrolluar cilësinë e produktit.

Q4: Cilat janë kushtet tuaja të dorëzimit?

A: FOB, EXW, Mund të negociohet sipas lehtësisë suaj.

P5: A përfshihet pajisja për montimin e tendës?

A: Po.Kompleti i montimit zakonisht ndodhet në xhepin e përparmë të tendës së bashku me një komplet mjetesh.

Pyetja 6: A ka ndonjë kujtesë të veçantë për masat paraprake për të qëndruar gjatë natës në një tendë çati?

Përgjigje: Çadra e çatisë është bërë nga një material i mbyllur, i papërshkueshëm nga uji dhe nuk merr frymë.Rekomandohet që të paktën një dritare të mbahet pjesërisht e hapur për të siguruar ajrim adekuat për banorët dhe për të reduktuar kondensimin.

Pyetja 7: Si duhet ta pastroj/trajoj trupin e tendës?

Përgjigje: Për pëlhurën e trupit, shumica e tendave janë bërë nga një pëlhurë sintetike, prandaj sigurohuni që të përdorni një trajtim pastrues/i papërshkueshëm nga uji të krijuar për atë lloj pëlhure.Ne rekomandojmë pastrimin dhe trajtimin e tendës tuaj të paktën një herë në vit.

Gjithashtu, sigurohuni që të pastroni ndonjë nga komponentët e fabrikuar duke përdorur një furçë të butë dhe/ose kompresor ajri.

P8: Si duhet ta ruaj tendën time në çati për një kohë të gjatë?

Përgjigje: Ka disa mënyra të rekomanduara për të ruajtur tendën tuaj, por fillimisht sigurohuni që tenda të jetë tharë.

Nëse duhet ta mbyllni çadrën tuaj të lagur kur largoheni nga kampi, gjithmonë hapeni dhe thajeni menjëherë pas kthimit në shtëpi.Myku dhe myku mund të formohen nëse lihen për shumë ditë.

Kur hiqni tendën tuaj, merrni gjithmonë një person tjetër për t'ju ndihmuar.Kjo do t'ju ndihmojë të parandaloni dëmtimin dhe mundësisht dëmtimin e automjetit tuaj.Nëse duhet ta hiqni vetë tendën, rekomandohet një lloj sistemi ngritës.Ka disa sisteme ngritëse kajaku që do të funksiononin shkëlqyeshëm për këtë.

Nëse duhet ta hiqni çadrën dhe ta ruani në garazhin tuaj, sigurohuni që të mos e vendosni kurrë tendën mbi çimento e cila mund të dëmtojë mbulesën e jashtme të PVC.Përdorni gjithmonë një jastëk shkumë për të vendosur tendën, dhe po, është në rregull të vendosni shumicën e modeleve në anën e tyre.

Një gjë që njerëzit nuk e mendojnë, është mbështjellja e çadrës në një pëlhurë për të parandaluar që brejtësit të dëmtojnë pëlhurën.Rekomandimi më i mirë është të mbështillni tendën me mbështjellës shtrirjeje për të mbrojtur pëlhurën nga lagështia, pluhuri dhe krijesat."

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?