Produkte të reja

Rekomandoni produkte

Tendë çati e palosshme kompakte me guaskë të fortë

Tendë çati e palosshme kompakte me guaskë të fortë

Pëlhurë WL-Tech Aplikoni teknologjinë e filmit aktiv me polimer të lartë që thith lagështinë për ventilim më të mirë.Rezistencë e shkëlqyer ndaj presionit statik të ujit dhe lagështisë sipërfaqësore.Parandaloni në mënyrë efektive oc...

Çadra e sipërme e çatisë së fryrë, e patentuar, e markës së re Wild Land Air Cruiser

Çadra e sipërme e çatisë së fryrë, e patentuar, e markës së re Wild Land Air Cruiser

Veçoritë Me pompën e integruar të ajrit, mos u shqetësoni për mungesën e pompës së ajrit ose hapësirës shtesë për ta ruajtur atë.

Çadra e çatisë familjare 4×4 Wild Land

Çadra e çatisë familjare 4×4 Wild Land

Pëlhurë WL-Tech Aplikoni teknologjinë e filmit aktiv me polimer të lartë që thith lagështinë për ventilim më të mirë.Rezistencë e shkëlqyer ndaj presionit statik të ujit dhe lagështisë sipërfaqësore.Parandaloni në mënyrë efektive oc...

Tenda e çatisë së makinës në stilin e hyrjes Wild Land të palosshme për automobila dhe kampe solo

Tenda e çatisë së makinës në stilin e hyrjes Wild Land të palosshme për automobila dhe kampe solo

Karakteristikat I përshtatshëm për çdo automjet 4×4, zgjedhje e shkëlqyer për sedan.Peshë super e lehtë për transport dhe instalim të lehtë.Përmasa e vogël e paketimit për të kursyer hapësirën e raftit të çatisë.Një strehë e madhe dhe plot shi...

Çadra e sipërme e çatisë me guaskë të fortë Wild Land 4WD me stil të ri alumini në formë Z

Çadra e sipërme e çatisë me guaskë të fortë Wild Land 4WD me stil të ri alumini në formë Z

Përmban mekanizmin e patentës së gazit Wild Land, i lehtë dhe i shpejtë për t'u vendosur dhe për t'u palosur Guaska e fortë e zezë sipër me teksturë, cilësi të lartë, pa shqetësim gjatë qëndrimit në shkurre, më pak zhurmë erës gjatë tharjes...

Çadra e çatisë Wild Land Pathfinder II ABS me guaskë të fortë AUTO Elektrike

Çadra e çatisë Wild Land Pathfinder II ABS me guaskë të fortë AUTO Elektrike

Veçoritë Predha e fortë ABS e përbërë nga polimer i zi Dy panele diellore në krye që shërbejnë si burim energjie për tendën Një shkallë e palosshme e fiksuar në majë për të kursyer hapësirë, e cila mund të zgjatet në 2...

Çadra e sipërme e çatisë së kryqëzorit të shkretëtirës me guaskë të fortë të Wild Land

Çadra e sipërme e çatisë së kryqëzorit të shkretëtirës me guaskë të fortë të Wild Land

Karakteristika I përshtatshëm për çdo automjet 4×4 Me mekanizëm cilindri hidraulik të patentuar nga Wild Land Me dizajn të thjeshtë të guaskës së fortë, trashësia është vetëm 18 cm Predha e fortë mund të përballojë 100 kg c...

Toka e egër Çadra e çatisë së makinës prej alumini me formë të re trekëndëshi me guaskë të fortë

Toka e egër Çadra e çatisë së makinës prej alumini me formë të re trekëndëshi me guaskë të fortë

Përmban mekanizmin e patentës së gazit Wild Land, i lehtë dhe i shpejtë për t'u vendosur dhe për t'u palosur Predha e fortë sipër, më pak zhurmë e erës gjatë ngasjes Predha e fortë prej alumini, mund të mbajë ngarkesë 100 kg në...

Lajme

  • Wild Land do të marrë pjesë në shfaqjen SEMA të mbajtur në SHBA

    Wild Land do të marrë pjesë në shfaqjen SEMA të mbajtur në SHBA.Ne do të tregojmë tendën më të re të çatisë, tendën e kampingut, ndriçimin e kampingut, mobiljet e jashtme dhe çantën e gjumit.Ju mirëpresim të vizitoni stendën tonë.Informacioni i stendës sonë është si më poshtë: SE...

  • Formacioni All-Star!Wildland Shkëlqen në Panairin Ndërkombëtar të Automobilave në Bangkok

    Nëse do të pyesni se ku banon kultura më simpatike e makinave, Tajlanda do të ishte padyshim parajsa e entuziastëve të automobilave.Si një vend i njohur për kulturën e tij të pasur të modifikimit të makinave, Panairi i përvitshëm ndërkombëtar i automjeteve në Bangkok tërheq vëmendje të konsiderueshme nga...

  • Ne do të marrim pjesë në panairin Spoga+Gafa 2023 në qershor.

    Ne do të marrim pjesë në Panairin Spoga+Gafa 2023 në qershor.Do të tregojmë çadrën e sipërme të çatisë, çadrën e kampingut, ndriçimin e kampit, mobiljet e jashtme dhe çantën e gjumit.Ju mirëpresim të vizitoni stendën tonë.Informacioni për stendat tona është si më poshtë: Panairi Spoga+Gafa 2023 Ekspozuesi: ...