Нови Продукти

Препорачај производи

Диво земјиште Компактен шатор за покрив со преклопување со тврда школка

Диво земјиште Компактен шатор за покрив со преклопување со тврда школка

Ткаенина WL-Tech Применете ја технологијата на високо-полимерна активна фолија за отстранување на влага за подобра вентилација.Одличен статички притисок на водата и отпорност на површинска влага.Ефикасно спречување на настанатите...

Сосема нов патентиран шатор на покривот на надувување Wild Land Air Cruiser

Сосема нов патентиран шатор на покривот на надувување Wild Land Air Cruiser

Карактеристики Со вградената воздушна пумпа, не грижете се дека недостасува воздушна пумпа или дополнителен простор за складирање.

4×4 семеен шатор на покривот Дива земја

4×4 семеен шатор на покривот Дива земја

Ткаенина WL-Tech Применете ја технологијата на високо-полимерна активна фолија за отстранување на влага за подобра вентилација.Одличен статички притисок на водата и отпорност на површинска влага.Ефикасно спречување на настанатите...

Почетно ниво Wild Land преклопен шатор на покрив за автомобил за седан и соло кампување

Почетно ниво Wild Land преклопен шатор на покрив за автомобил за седан и соло кампување

Карактеристики Погоден за секое возило 4×4, одличен избор за седан.Супер мала тежина за лесно носење и монтажа.Мала големина на пакувањето за да заштеди простор на багажникот на покривот.Голема стреа и полна дождлива...

Горен шатор за покрив со тврда обвивка Wild Land 4WD во нов стил алуминиумски Z-облик

Горен шатор за покрив со тврда обвивка Wild Land 4WD во нов стил алуминиумски Z-облик

Се одликува со механизам за патент за гасна потпора Wild Land, лесно и брзо се поставува и се преклопува Црна тврда обвивка одозгора со текстура, висок квалитет, без грижа додека се наоѓате во грмушка, помал шум од ветерот при сушење...

Wild Land Pathfinder II ABS тврд шатор AUTO Electric покривен шатор

Wild Land Pathfinder II ABS тврд шатор AUTO Electric покривен шатор

Карактеристики Црни полимерни композити ABS тврда обвивка Два соларни панели на врвот што служат како извор на енергија за шаторот Скала што се преклопува фиксирана на врвот за да заштеди простор, која може да се прошири на 2...

Шатор на покривот со пустински крстосувач со тврда школка „Wild Land“.

Шатор на покривот со пустински крстосувач со тврда школка „Wild Land“.

Карактеристики Погоден за секое возило 4×4 Со патентиран механизам за хидраулични цилиндри од Wild Land Со дизајн на цврста обвивка, дебелината е само 18cm(7in) Цврстата обвивка може да издржи 100...

Дива земја Шатор на покривот на автомобилот со тврда обвивка од алуминиум со нов дизајн

Дива земја Шатор на покривот на автомобилот со тврда обвивка од алуминиум со нов дизајн

Се одликува со механизам за патент за гасна потпора Wild Land, лесно и брзо се поставува и се преклопува Цврста обвивка одозгора, помал шум од ветерот при возење уредна алуминиумска тврда обвивка, може да носи товар од 100 килограми до...

Вести