Зошто да изберете дива земја?

  • head_banner
  • head_banner
  • head_banner

Wild Land го олеснува кампувањето преку копно!

Од лансирањето на „Првиот светски безжичен автоматски покрив со далечински управувачВрвШатор“ нашиот фокус беше на решавање на точките на болка на потрошувачите со нашиот оригинален дизајн, кој е врежан во гените на Wild Land, со обезбедување опрема на отвореносо целоснапријатенискуства, секој ентузијаст на отворено може целосно да ужива во висококвалитетниот камперски живот, што е движечка сила за континуираниот напредок на Wild Land и причината поради која многу потрошувачи избираат Wild Land.

Отсега заедно соДива земја, дуживајте во најчистата радост на кампувањето!

2
3
4
1

R & D

Крајната потрага по искуство и перформанси на производотимасоздаде класични производи од кои луѓето не можат да се разделат.Од мала воздушна пумпа до цела рамка, ткаенина, сите имаат ID на Wild Land, структура, материјали и други одделитешкоработат заедно за самостојно развој и стремеж кон совршенство.
Во исто време, Wild Land воспостави долгорочни стратешки партнерства со многу познати производители на компоненти и чипови.Работејќи заедно, пополнете го секој производ со убавината на корисноста.

aboutus-ing_12
aboutus-ing_14
aboutus-ing_22
aboutus-ing_24

Акцентот на хуманистичката грижа го води истражувањето и развојот, а раѓањето на новата категорија OLL (Осветлено слободно време на отворено) го претставува длабокото размислување за концептите за кампување во дивата земја.Прилагодливоста на повеќе сцени за кампување го проширува водството за убавината на животот на секој аспект од животот и преку употребата на единствена аудио технологија, создава слободно расположение што ги надминува просторните ограничувања, дополнето со различни сценарија Режимот за развој на софтвер им овозможува на корисниците да уживаат ависоко нивоискуство на хармоничен соживот со околината

aboutus-ing_32
aboutus-ing_34

Контрола на квалитет

Од купување суровини до готови производи, секој производствен процес на производи од брендот Wild Land усвојува современи стандардни производни процеси, а строгата контрола на квалитетот ја спроведува професионален тим.Покривниот шатор треба да помине повеќекратно тестирање пред да биде дозволено да биде доставен до потрошувачите.

aboutus-ing_09

Тест

Wild Land има комплетен систем за тестирање кој продира во секој детал на производот покривајќи меки материјали, тврди материјали, тестирање на готови производи итн. Пред секој производ да сеlлансиран на пазарот, мора да помине низ ригорозни и целосни процеси на тестирање, вклучително и тестирање на ветер, тестирање дожд, тестирање на вибрации, тестирање на состојбата на патиштата, тестирање на бучава, тестирање на високи и ниски температури, тестирање на искуство итн., за да се обезбеди сигурна изведба на производот

aboutus-ing_52
aboutus-ing_54
aboutus-ing_86
aboutus-ing_88
aboutus-ing_90

Материјал

За прв пат вошатор на покривотполе, Wild Land усвојува само-развиена патентирана технолошка ткаенина (WL-tech), која има одлични карактеристики на висока пропустливост на дишење и висока пропустливост на влага, ефикасно спречувајќи ја кондензацијата, правејќи го кампувањето преку земја послободно.

aboutus-ing_44

Иновации

По лансирањето на „Првиот светски безжичен автоматски покрив со далечински управувачВрвTent", Wild Land уште еднаш ја проби својата имагинација и ја создаде „Првата вградена воздушна пумпа lnflatable Roof Tent". Љубовта кон животот на отворено ја тера Wild Land да продолжи да оди напред. Овде, секогаш можете брзо да го доживеетеграницатехнологија во областа на надворешната опрема.

aboutus-ing_67

По продажбата

Wild Land обезбедува прецизна и внимателна техничка поддршка и пост-продажна услуга за продадените производи, што гарантира дека сомнежите на секој клиент ќе бидат совршено решени