Pse të zgjidhni Wild Land?

  • koka_banderolë
  • koka_banderolë
  • koka_banderolë

Wild Land e bën kampingun në tokë më të lehtë!

Që nga lansimi i "Çative e parë në botë me telekomandë automatike".TopTent” fokusi ynë ka qenë në zgjidhjen e pikave të dhimbjes së konsumatorit me dizajnin tonë origjinal, i cili është gdhendur në gjenet e Wild Land, duke ofruar pajisje të jashtmeme plote këndshmeeksperienca, çdo entuziast i jashtëm mund të shijojë plotësisht jetën e kampingut me cilësi të lartë, e cila është forca lëvizëse për përparimin e vazhdueshëm të Wild Land dhe arsyeja pse shumë konsumatorë zgjedhin Wild Land.

Që tani e tutje, së bashku meToka e egër, eshijoni gëzimin më të pastër të kampingut!

2
3
4
1

R & D

Ndjekja përfundimtare për përvojën dhe performancën e produktitkakrijoi produkte klasike që njerëzit nuk mund t'i ndajnë.Nga një pompë e vogël ajri në një kornizë të tërë, pëlhurë, të gjitha kanë ID, strukturën, materialet dhe departamentet e tjera të Wild Landvështirëduke punuar së bashku për të zhvilluar në mënyrë të pavarur dhe për të luftuar për përsosmëri.
Në të njëjtën kohë, Wild Land ka krijuar partneritete strategjike afatgjata me shumë prodhues të njohur të komponentëve dhe çipave.Duke punuar së bashku, mbushni çdo produkt me bukurinë e dobisë.

aboutus-ing_12
aboutus-ing_14
aboutus-ing_22
aboutus-ing_24

Theksi në kujdesin humanist drejton R&D dhe lindja e kategorisë së re të OLL (Outdoor Leisure Lighting) përfaqëson mendimin e thellë të koncepteve të kampingut në Tokën e Egër.Përshtatshmëria me shumë skena ndaj kampingut zgjeron drejtimin e bukurisë së jetës në çdo aspekt të jetës dhe nëpërmjet përdorimit të teknologjisë unike audio, krijon një humor të lirë që kapërcen kufizimet hapësinore, plotësuar nga skenarë të ndryshëm. Modaliteti i zhvillimit të softuerit i lejon përdoruesit të shijojnë anivel të lartëpërvoja e bashkëjetesës harmonike me mjedisin

aboutus-ing_32
aboutus-ing_34

Kontrolli i cilësisë

Nga blerja e lëndëve të para deri te produktet e gatshme, çdo proces prodhimi i produkteve të markës Wild Land adopton procese standarde moderne të prodhimit dhe kontrolli i rreptë i cilësisë kryhet nga ekipi profesional.Një tendë çati duhet të kalojë testime të shumta përpara se të lejohet t'u dorëzohet konsumatorëve.

aboutus-ing_09

Test

Wild Land ka një sistem të plotë testimi që përshkon çdo detaj produkti duke mbuluar materialet e buta, materialet e forta, testimin e produktit të përfunduar, etj.li futur në treg, ai duhet t'i nënshtrohet proceseve rigoroze dhe të plota testimi, duke përfshirë testimin e erës, testimin e shiut, testimin e dridhjeve, testimin e gjendjes së rrugës, testimin e zhurmës, testimin e temperaturës së lartë dhe të ulët, testimin e përvojës, etj, për të siguruar performancën e besueshme të produktit.

aboutus-ing_52
aboutus-ing_54
aboutus-ing_86
aboutus-ing_88
aboutus-ing_90

Materiali

Për herë të parë nëçadra e sipërme e çatisënë terren, Wild Land miraton pëlhurën e teknologjisë së patentuar të zhvilluar vetë (WL-tech), e cila ka karakteristika të shkëlqyera të frymëmarrjes së lartë dhe përshkueshmërisë së lartë të lagështirës, ​​duke parandaluar në mënyrë efektive kondensimin, duke e bërë kampingun në tokë më të lirë.

aboutus-ing_44

Inovacioni

Pas lançimit të "Çatives së parë në botë me telekomandë automatikeTopTent", Wild Land depërtoi edhe një herë imagjinatën e saj dhe krijoi "Tendën e çatisë së fryrë të parë të ndërtuar me ajër". Dashuria për jetën në natyrë e shtyn Wild Land të vazhdojë të ecë përpara. Këtu, gjithmonë mund të përjetoni shpejtkufiriteknologji në fushën e pajisjeve të jashtme.

aboutus-ing_67

Pas shitjeve

Wild Land ofron mbështetje teknike të përpiktë dhe të menduar dhe shërbim pas shitjes për produktet e shitura, gjë që siguron zgjidhjen e përsosur të dyshimeve të çdo klienti