Tala Fou

  • fu'a_ulu
  • fu'a_ulu
  • fu'a_ulu

Tolauapiga saogalemu - Ta'avale-Roof Top Tents e mafai ona avea ma solofanua pogisa i le vaitau o le fa'ama'i

I le lua tausaga ua tuanaʻi, o le tamaoaiga o tolauapiga ua matua vevela tele, ma ua le manino ua avea ma masani e faaosofia ai tolauapiga mo tagata uma.O le faʻasalalauga faʻasolosolo a le atunuʻu o le "fuafuaga tau atinaʻe o pisinisi i fafo (2022-2025)", "taʻiala i le faʻalauiloaina o le soifua maloloina ma le faʻaleleia o le atinaʻeina o tafaoga ma tafaoga" ma le tele o isi faiga faʻavae, e le gata i le vaaiga mamao. e faʻamaonia le faʻatonuga o le atinaʻeina o tolauapiga, ae faʻapea foʻi mai le micro level e tuʻuina atu i luma le tele o faiga faʻavae, e maua ai le puipuiga lava mo le atinaʻeina o le maketi o tolauapiga.

未标题-1

O lo'o fa'aolaola le maketi o tolauapiga

"Afai lava e lelei le tau, o le liʻo o uo e le mafai ona nofonofo, e masani ona o faʻatasi ma tolauapi."O Mr. Li, o se alii e 80 tausaga le matua, na siva i ana uo a o ia "faalauiloaina" tolauapiga, "fausia se faapaologa aulelei, faia ni nai aisa coke, 'ai sina papakiu laiti, ae le taʻua le ola pea".Tolauapiga i le faaiuga pe a vevela, o le averesi tagata atonu e leai se manatu.O le pine "tolauapiga" a Jitterbug o loʻo i ai ata vitio i le faitau piliona, ma o le numera sili ona fiafia i luga o pou ma vitio faʻasoa i tolauapiga e faitau miliona.A e tatalaina le Little Red Book, o le tolauapiga ua avea ma autu autu, e faʻatusatusa i le "matagofie", faʻatasi ai ma le 4.5 miliona faʻamatalaga, sili atu i le 50,000 fesoʻotaʻiga tuusaʻo i oloa, ma le 400% faʻateleina i le suʻesuʻega voluma.

Tolauapiga meafaigaluega taumafa e matua tele foi, i le taimi ua tuanai "faalua 11 festival", na o le Tmall platform, tolauapiga oloa faatauina atu siitia i le 115%, uila oloa faateleina i le 89%, lakapi, Frisbee ma isi oloa tau taaloga ua faateleina e 142%, ma ua na'o le i'uga o le tatalaina o le fa'atauga o le 1 itula.I totonu o le Vipshop e sili atu ona faʻateleina, i totonu ole 1 itula o le amataga o le faʻalauiloaina, faʻatau faleie na oso i le 3 taimi, faʻatau atu o laulau ma nofoa i fafo na faʻateleina e sili atu i le 6 taimi i lea tausaga ma lea tausaga, maua le tuputupu aʻe faʻasolopito.

未标题-1

Ina ua maeʻa le vaitau o faʻamaʻi, na tulaʻi mai le faleie o le taualuga o taavale

E ui lava o le tatalaina o le faʻamaufaʻailogaina o le faʻamaʻi faiga faʻavae, o le faʻaleaogaina o le faʻatapulaʻaina o femalagaaiga i fafo atu o nofoaga, o tagata ona o le popole mo le malosi o le faʻamaʻi ma o latou lava soifua maloloina, faʻaititia le tele o faʻatasiga faʻatasiga, lea na faʻatoʻa alu ese mai tolauapiga ua aumaia ai se puao.

Tina, e pei o le GM o le faleie taʻutaʻua i le lalolagi Wild Land, na faʻaalia ona o le taofiofia o le faʻamaʻi, o le naunau o tagata mo le natura o le a le gata ina mou atu, ae o le a sili atu. saoloto ma tumaoti, e masani lava i nofoaga tuufua togavao ma ni nai tagata, lea e fetaui lelei ma le manaoga mo tolauapiga i le vaitau o le faamai, ma ou te talitonu o le taʻavale a le tagata lava ia ma faleie i luga o taavale e mafai ona avea ma auala o le olaga e faʻasaʻoloto ai le tino o tagata. ma le atuatuvale o le mafaufau i le vaitau o le faʻamaʻi.E iai le talitonuga o le ave taavale ma se faleie i luga o le fale e mafai ona avea ma auala o le olaga mo tagata e faʻasaʻoloto ai le malosi o le tino ma le mafaufau i le vaitau o le faʻamaʻi.

E ui lava o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi o loʻo ufitia pea olaga o tagata, e iai lava faʻailoga e pei o Wild Land e maua ai le fiafia maloloina mo tagata i aso nei, faʻamoemoe tatou te feagai ma le lumanaʻi i se auala lelei.


Taimi meli: Ian-29-2023