Вести

  • head_banner
  • head_banner
  • head_banner

Производите од серијата Wild land Camping ја освоија бронзената награда на Canton Fair CF за 2022 година!

Официјално се објавени победниците на наградата за дизајн на производи за саемски извоз на Кантон (CF Award) за 2022 година.

1

По повеќеслојни проекции, со извонреден дизајн, одличен квалитет и пазарни перформанси, светилка за кампување Wild Land Knight SE лампионот и Евелин фенер беа едногласно признати од судиите од 13 земји и региони и им беше доделена Бронзената награда во категоријата Здравје и рекреација на Кантонските награди за фер дизајн (CF Awards).

勇武高流明铜奖
伊人-音响油灯铜奖

Кантонските награди за саемски извозен дизајн на производи (CF Awards) се организирани од Саемот за увоз и извоз на Кина (Кантонски саем).Победничките производи се кинески производи со извонредна дизајнерска вредност, што го претставуваат највисокото ниво на индустриски дизајн во Кина.

Во евалуацијата учествуваа вкупно 2040 производи од 1074 претпријатија.Бројот на претпријатија и производи е рекордно висок во кантонскиот саем во 2022 година.Во сегашната тешка и сложена ситуација на меѓународната економија и трговија, потпирајќи се на Canton Fair CF Award, која собра многу висококвалитетни производи од целиот свет.

Не само што целосно ја покажа атрактивноста на наградата, покажувајќи го позитивното влијание на Кантонскиот саем кој ги проширува бизнисот и угледот, туку ги одразува и напорите на сите страни, вклучително и локалните трговски мисии, увозните и извозните асоцијации, странските претпријатија за иновативна соработка и други Организации за награда за CF.

Причината поради која Wildland Camping light ја доби наградата поради неговиот иновативен дизајн, извонредното производство и концептот „Make wild land home“, кој прецизно ги задоволува потребите на корисниците за персонализирани и разновидни сцени на тековниот пазар.

 

4
7
10

Оваа награда за светлата за кампување на Wildland не е само признание за производите на Wildland, туку и потврда на водечката сила за истражување и развој, иновативниот дизајн и слабите производствени способности на Wildland.Wildland отсекогаш се придржувал до концептот на независно истражување и развој и иновации веќе 30 години, а неговите производи се продаваат во 108 земји и региони ширум светот.Во иднина, Wildland ќе ги зголеми своите напори за инвестирање во истражување и развој на нови технологии, нови процеси и нови производи за светла за кампување на отворено, ќе се стреми кон попрактични нови производи и ќе им служи на квалитетниот живот на љубителите на опремата на отворено!


Време на објавување: 30-11-2022 година