Pusat Produk

  • head_banner
  • head_banner
  • head_banner

Wild Land Air Cruiser account anyar paten inflatable gendheng ndhuwur tarub

Katrangan singkat:

Nomer Model: Air Cruiser

katrangan:

Tenda gendheng mekanisme tabung udara pisanan ing Wild Land.Kanthi gagasan "Nggawe saben papan sing apik dadi plataran pribadi", kita nggabungake omah lan omah puisi kanthi sampurna liwat "omah sing bisa dipindhah" minangka konsep desain, nggawe ruang interior sing dhuwur lan wiyar, panyimpenan inovatif sing trep lan cepet, lan desain fungsional kebak keamanan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

  • Kanthi pompa udara sing dibangun, aja kuwatir yen pompa udara ilang utawa papan ekstra kanggo nyimpen
  • Pompa udara tanpa baterei, kanthi aman didhukung dening korek cerutu utawa bank daya
  • Tabung udara dilindhungi 5 lapisan, tahan kejut lan tahan gores
  • Desain double-eave paten, nyuda resistance angin, apik kanggo shading, got, lan pangayoman udan
  • Ruang njero sing wiyar kanthi dhuwur 1,45m nalika tenda dibukak kanggo kenyamanan ekstra
  • Loro jendela atap skylight kanthi langsir kanggo tampilan wengi sing apik
  • Ventilasi gedhe kanthi lawang lan jendhela bolong gedhe, lan ventilasi udara
  • Desain ukuran entheng lan kompak
  • Tahan tes angin lan udan level 7 (15m/s).
  • Strip lampu LED U-shaped ultra-dawa sing bisa dimmable kanggo nggawe atmosfer sing anget

Spesifikasi

Ukuran tenda batin 210x135cmx145cm
Ukuran packing 149x108x30cm
Bobot resik 42.5kg (tangga ora kalebu)
Kapasitas 2-3 wong
Bobot reged 87 kg
Panutup Polyoxford 600D tugas abot kanthi lapisan PVC, PU5000mm, WR
dhasar pigura aluminium
Tembok 280G rip-stop polycotton PU dilapisi 2000mm, WR
lantai 210D polyoxford PU dilapisi 3000mm, WR
kasur Tutup kasur termal sing ramah kulit kanthi kasur busa kapadhetan dhuwur 5cm
Pigura Tabung udara, Alu.tangga teleskopik

kapasitas turu

2-3-wong-alus-top-gendheng-tarub

Cocok

Rooftop-Kamper-Tarub

Sedan

Ndhuwur-Roof-Top-Tenda

SUV

4-Musim-Atap-Atap-Tarub

Truk Mid-Size

Hard-Tarub-Camping

Truk Ukuran Lengkap

Roof-Top-Tenda-Solar-Panel

Trailer

Pop-Up-Tarub-Kanggo-Mobil-Atap

Van

1920x537
1180x722-2
1180x722

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita