Puseur produk

  • head_spanduk
  • head_spanduk
  • head_spanduk

Wild Land Air Cruiser merek anyar dipaténkeun inflatable hateup luhur tenda

Katerangan pondok:

Modél No.: hawa kapal keur pelesir

Katerangan:Tenda hateup mékanisme tabung hawa munggaran di Wild Land.Kalayan ideu "Nyieun unggal tempat anu endah janten palataran pribadi anjeun", kami sampurna ngahijikeun bumi sareng tempat tinggal puitis ngalangkungan "imah anu tiasa dipindah" salaku konsép desain, nyiptakeun rohangan interior anu jangkung sareng lega, panyimpen inovatif anu gampang sareng gancang, sareng a desain fungsional pinuh ku kaamanan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

  • Kalayan pompa hawa anu diwangun, henteu hariwang ngeunaan kaleungitan pompa hawa atanapi rohangan tambahan pikeun nyimpen
  • Pompa hawa bébas batré, aman didamel ku torek lisong atanapi bank listrik
  • Pipa hawa nyaéta 5-lapisan ditangtayungan, résistansi shock sarta lalawanan scratch
  • Patén ganda-eave design, ngurangan lalawanan angin, gede pikeun shading, drainase, jeung panyalindungan hujan
  • Ruang jero anu lega kalayan jangkungna 1.45m nalika tenda dibuka pikeun kanyamanan tambahan
  • Dua jandéla hateup skylight sareng langsir pikeun pandangan wengi anu saé
  • Ventilasi hébat sareng panto bolong ageung sareng jandéla, sareng liang hawa
  • Desain ukuran anu hampang sareng kompak
  • Tahan tingkat 7 gale (15m/s) angin jeung hujan test
  • Dimmable ultra-lila U ngawangun strip lampu LED pikeun nyieun atmosfir haneut

spésifikasi

Ukuran tenda jero 210x135cmx145cm(83x53x57in)
Ukuran bungkusan 149 x 108 x 30 cm (59 x 43 x 12 di)
Beurat bersih 42,5kg(94lbs)(henteu kaasup)
Kapasitas 2-3 jalma
Beurat kotor 87 kg (191 lbs)
Panutup tugas beurat 600D polyoxford kalawan PVC palapis, PU5000mm, WR
Dasar Pigura aluminium
Tembok 280G rip-eureun polycotton PU coated 2000mm, WR
Lantai 210D polyoxford PU coated 3000mm, WR
Kasur Panutup kasur termal anu ramah kulit sareng kasur busa dénsitas luhur 5cm
Pigura Pipa hawa, Alu.tangga teleskopik

kapasitas saré

3

Ngepas

Rooftop-Camper-Tenda

Sédan

Uptop-Hateup-Top-Tenda

SUV

4-Usum-hateup-Top-Tenda

Pertengahan Ukuran Treuk

Teuas-Tenda-kémping

Truk Ukuran pinuh

Hateup-Top-Tenda-Solar-Panel

Trailer

Pop-Up-Tenda-Pikeun-Mobil-Hateup

Van

Sédan

SUV

Treuk

Sédan
SUV
Treuk

1.1920x53720

2.1180x722-25

3.1180x7226

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami