Pusat Produk

  • head_banner
  • head_banner
  • head_banner

Wild Land Compact Hard Shell Foldable gendheng tarub

Katrangan singkat:

Nomer Model: Voyager Pro 140

Description: Voyager Pro 140, ukuran anyar saka Wild Land melu metu gaya hard shell gendheng tarub kanggo kabeh tujuan ngulandara, desain lempitan kompak lan bisa gampang dipasang ing gendheng kendaraan tanpa njupuk munggah akeh papan ing gendheng mobil.Iki ndadekake iku becik kanggo loro lelungan dawa lan camping njobo.


Detail Produk

Tag produk

Kain WL-Tech

  • Aplikasi teknologi polimer aktif moisture-wicking film dhuwur kanggo ventilasi sing luwih apik.
  • Tekanan banyu statis sing apik banget lan tahan kelembapan permukaan.
  • Efektif nyegah kedadeyan kondensasi.

Spesifikasi

Spesifikasi 140cm

Ukuran tenda batin 230x130x110cm(91x51x43in)
Ukuran ditutup 147x124x27cm(58x49x11in)
Bobot resik 53+6(tangga)kg(116+13lbs)
Bobot reged 69kg (152lbs)
Kapasitas Turu 2-3 wong
mabur Kain WL-tech sing dipatenake PU5000-9000mm
Njero 300D poly oxford PU dilapisi
Atap & jendela & pintu dalam Kain termal khusus (200g/)
lantai 210D polyoxford PU dilapisi 3000mm
Pigura Aluminium., Tangga aluminium teleskopik
dhasar Plat honeycomb fiberglass & plat aluminium honeycomb

kapasitas tarub

1

Cocok

Rooftop-Kamper-Tarub

SUV Mid-Size

Ndhuwur-Roof-Top-Tenda

Full-Size SUV

4-Musim-Atap-Atap-Tarub

Truk Mid-Size

Hard-Tarub-Camping

Truk Ukuran Lengkap

Roof-Top-Tenda-Solar-Panel

Trailer

Pop-Up-Tarub-Kanggo-Mobil-Atap

Van

SUV

Truk

Sedan

SUV
Truk
Sedan

1920x537

1180x722-3

1180x722

1180x722-2

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita