Puseur produk

  • head_spanduk
  • head_spanduk
  • head_spanduk

Liar Land Compact Hard Shell Foldable hateup Tenda

Katerangan pondok:

Model No.: Voyager Pro 140

gambaran: Voyager Pro 140, ukuran anyar Wild Land melu kaluar gaya cangkang teuas hateup tenda pikeun sakabéh tujuan adventures, desain tilepan ci sarta bisa gampang dipasang dina hateup wahana tanpa nyokot up loba spasi dina hateup mobil.Hal ieu ngajadikeun eta idéal pikeun duanana perjalanan panjang tur kémping ker.


Rincian produk

Tag produk

WL-Tech lawon

  • Larapkeun téknologi pilem moisture-wicking aktif polimér tinggi pikeun ventilasi anu langkung saé.
  • Tekanan cai statik anu saé sareng résistansi Uap permukaan.
  • Éféktif nyegah lumangsungna kondensasi.

spésifikasi

Spésifikasi 140cm.

Ukuran tenda jero 230x130x110cm(91x51x43in)
Ukuran katutup 147 x 124 x 27 cm (58 x 49 x 11 di)
Beurat bersih 53+6(tangga)kg(116+13lbs)
Beurat kotor 69 kg (152 lbs)
Kamampuh Saré 2-3 jalma
Ngapung Dipaténkeun WL-tech lawon PU5000-9000mm
Batin 300D poli oxford PU coated
Hateup & Jandéla & Panto lawon termal husus (200g/)
Lantai 210D polyoxford PU coated 3000mm
Pigura Aluminium., Tangga aluminium teleskopik
Dasar Fiberglass honeycomb plat & aluminium honeycomb plat

kapasitas tenda

1

Ngepas

Rooftop-Camper-ténda

SUV pertengahan ukuran

Uptop-Hateup-Top-Tenda

Full-Ukuran SUV

4-Usum-hateup-Top-Tenda

Pertengahan Ukuran Treuk

Teuas-Tenda-kémping

Truk Ukuran pinuh

Hateup-Top-Tenda-Solar-Panel

Trailer

Pop-Up-Tenda-Pikeun-Mobil-Hateup

Van

SUV

Treuk

Sédan

SUV
Treuk
Sédan

1920x537

1180x722-3

1180x722

1180x722-2

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami