Puseur produk

  • head_spanduk
  • head_spanduk
  • head_spanduk

Éntri tingkat Wild Land ngalipet kaluar gaya Car hateup Tenda pikeun Sedan sarta kémping solo

Katerangan pondok:

Modél No.: Lite Cruiser

Tenda luhureun hateup Wild Land Lite Cruiser mangrupikeun gaya lipat sareng tenda kémping cangkang lemes kalayan harga tingkat éntri anu kompetitif.Ukuran Compact pikeun pangiriman merenah tur neundeun.Éta beurat hampang, tiasa disetél atanapi dilipat dina sababaraha menit.Cocog jeung sagala rupa kandaraan, utamana pikeun sedan, alus keur kémping solo sarta kémping pasangan.Ieu mangrupakeun pilihan gede pikeun sakabéh beginners RTT sarta pencinta.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

  • Cocog jeung sagala kandaraan 4x4, pilihan gede pikeun sedan.
  • Beurat super ringan pikeun gampang dibawa sareng dipasang.
  • Ukuran pakét leutik pikeun ngahemat rohangan rak hateup.
  • Eave ageung sareng laleur hujan pinuh pikeun panyalindungan hujan anu saé.
  • Dua jandéla sisi badag sarta hiji jandela pungkur ngajaga ventilasi alus tur ulah reungit asup.
  • 3cm dénsitas luhur kasur kasur nyadiakeun pangalaman sare nyaman.
  • Teleskopik alu.tangga kaasup jeung endures 150kgs.

spésifikasi

spésifikasi 120cm.

Ukuran tenda jero 212x120x95cm(83x47x37in)
Ukuran katutup 127 x 110 x 32 cm (50 x 43 x 13 inci)
Beurat 34kg (75lbs) pikeun tenda, 6kg (13lbs) pikeun tangga
Kamampuh Saré 1-2 jalma
Kapasitas beurat 300kg (661lbs)
Awak Awét 600D Rip-Stop polyoxford kalawan PU 2000mm
Laleur hujan 210D Rip-Stop Poly-Oxford sareng Lapisan Pérak sareng PU 3,000mm, UPF50+
Kasur 3cm High Density Busa
Lantai 4 cm EPE busa
Pigura Extruded Aluminium Alloy hideung

kapasitas saré

1

Ngepas

Rooftop-Camper-Tenda

Sédan

Uptop-Hateup-Top-Tenda

SUV

4-Usum-hateup-Top-Tenda

Pertengahan Ukuran Treuk

Teuas-Tenda-kémping

Truk Ukuran pinuh

Hateup-Top-Tenda-Solar-Panel

Trailer

Pop-Up-Tenda-Pikeun-Mobil-Hateup

Van

Sédan

SUV

Treuk

Sédan
SUV
Treuk

1.Entry-Level-Land-Lipat-Out-Style-Mobil-Hateup-Tenda-Pikeun-Sedan-Sareng-Solo-Camping1

2.4wd-hateup-ténda

3.luar-overland-rtt

4.solo-kémping-mobil-ténda

5.1180x7223

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami